Kano Frisse Neus Toer

Het hele jaar te boeken

Ga nu mee met de Frisse Neus Toer, de natuur in! Elk jaar getijde heeft zijn eigen charme. Met kleine groepjes, maximaal 8 gasten met 1 gids, gaan we met een Canadese kano de natuur in en maken we een rondje Watergang.
Info Frisse neustour

Frisse Neus Toer Boeken!

Kano Dagtoer

Eind maart tot september

Wist je dat je over water kunt lopen? We stoppen voor een picknick met producten uit de streek op het trilveen. Tijdens de tocht vertelt een gids over de ontstaansgeschiedenis van het gebied. Je ziet prachtige weidevogels zoals de grutto en de kievit en een vleesetende plant.
Info kano dagtoer

Kano Dagtour Boeken

Kano Avondtoer 

Mei tot augustus

Kom kanoën in het avondlicht in het mooie Waterland. Zie de hazen door de weilanden rennen, het gezang van de vogels. We varen door het dorp met zijn houte huizen en lage bruggetjes. We stoppen bij een meertje om te gaan picknicken met streek producten.
Info kano avondtoer

Kano Avondtoer Boeken

It was definitely worthwhile and we would recommend it to anyone!

 “A real nice, unusual, close to nature, Dutch experience!”

Lees alle reviews


Ontdek de rust op 10 minuten van Amsterdam

Dit is een actieve natuurexcursie vlakbij Amsterdam. Tijdens een Wetlands Safari, meer dan 25 jaar actief, kano je met een gids door het 17de-eeuws landschap, door een dorpje met huizen die bijna op het water drijven. Onder het varen geniet je van alle watervogels en word je aangemoedigd door de kleine vogels, als rietzanger en karekiet in het riet.

Het is tijd om je buitensportkleding aan te trekken, ga mee met een Wetlands Safari vlakbij Amsterdam!